Velkommen til Det 8. norske arkivmøte!

Riksarkivet/Vesteraalens Dampskibsselskab

Hvorfor bli med?

Arrangementet er landets eneste nasjonale møteplass for arkivansatte i alle sektorer, både innenfor arkivdanning og arkivdepot. På de syv første møtene har det vært mellom 350 og 600 deltakere. Både utstillere og deltagere har vært godt fornøyd med de tidligere arkivmøtene. De avholdes hvert tredje år, og denne gangen på Oslo Kongressenter.

Hva vil jeg lære?

Konferansen går over to dager og inneholder plenumsforedrag fra kjente norske og internasjonale foredragsholdere begge dager. I tillegg vil det bli avholdt parallellsesjoner i fire saler hver dag. På slutten av dag én blir det avholdt årsmøter for Norsk Arkivråd og Arkivforbundet. På slutten av andre dag vil Arkivlovutvalget presentere sin konklusjon og Riksarkivaren vil oppsummere arrangementet.

Hvem møter jeg?

For åttende gang samler det norske arkivmøtet de ansatte i arkivsektoren, representanter fra myndighetene samt utstillere og leverandører til to dager for faglig påfyll og nettverksbygging. Her møter du de som kan utfordre ditt tankesett, inspirere til nye ideer og bygge videre på kreative løsninger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s